Mokomasis rinkinys DIG OUT FOSSILS Padidinti

Lavinamasis rinkinys DIG OUT FOSSILS 7-11

1KS616922

12,90 €/vnt. **su pvm

Vaikams nuo 7 iki 11 metų.

Naudojimo instrukcija:

1. Pirmiausia pasiruoškite tinkamą darbo vietą (geriausia su patvariu darbiniu paviršiumi). Kasimo bloką uždėkite ant seno laikraščio. Taip pat pasiruoškite kempinę, įrankį, dubenį su vandeniu ir mažą liniuotę.

2. Būkite kaip profesionalus paleontologas nagrinėjantis priešistorinius laikus. Padalinkite atradimo vietas į paieškos kvadratus. Kaltu ir liniuote ištraukite tinklelį į paviršių.

3. Dabar pradėkite kasti pasirinktame paieškos laukelyje. Pirmiausia pamirkykite kempinę vandenyje. Tada padėkite ją ant kvadrato ir atsargiai išspauskite.

(Kasimo bloke esantis tinkas dėl vandens tampa labai minkštas)

Šiek tiek sunkesnėse vietose galite naudoti plaktuką ir kaltą, kad galėtumėte kruopščiai kastis gilyn. (Atsargiai kaskite aplink radinį. Gali tekti dar kartą sudrėkinti gipso sluoksnius kempine.)

5. Dabar žingsnis po žingsnio sekite tai, ką darėte atlikdami pirmoje paieškos zonoje, kol po truputį atidengėte visas fosilijas.

6. Iškasę visas fosilijas, nuplaukite po tekančiu vandeniu iš čiaupo, kad pašalintumėte tinko likučius. Geriausia, kai tai darote užkiskite kriauklę kamščiu, kad neprarastumėte mažų detalių. Galiausiai nusausinkite radinius virtuviniu rankšluosčiu.

Kiekvienoje pakuotėje yra gamintojo originali instrukcija su iliustracijomis.

Gamintojas: KOSMOS, Vokietija.