Žaislai vaikams 

Prekių kiekis: 801

Žaislai mergaitėms ir berniukams yra neatsiejama vaikystės dalis ir atlieka svarbų vaidmenį vaikui augant bei vystantis. Jie nėra tik daiktai, su kuriais vaikai žaidžia. Žaislai suteikia vaikams galimybę tyrinėti, mokytis ir lavinti vaizduotę. Žaislai gali būti įvairių formų, dydžių, spalvų ir medžiagų, jie būna skirti įvairiems amžiaus tarpsniams ir raidos etapams – nuo 1 metų, nuo 4 metų ar nuo 7 metų ir vyresniems. Mėgstama lėlė, dėlionės ar kūrybiniai rinkiniai suteiks vaikams valandų valandas smagaus laiko ir padės ugdyti tokius svarbius įgūdžius, kaip problemų sprendimą, smulkiąją motoriką ar gebėjimą tinkamai bendrauti. Jei norėtumėte pasižvalgyti, kokie žaislai vaikams yra parduodami, pasižvalgykite Dolovija internetinės parduotuvės kataloge. Čia rasite ne tik platų jų asortimentą, bet ir gerą kainos bei kokybės santykį!

Žaislai mergaitėms ir berniukams internetu

Dolovija internetinė parduotuvė siūlo labai platų žaislų vaikams pasirinkimą, atitinkantį skirtingus vaikų interesus, poreikius ir raidos etapus. Mes stengiamės, jog kiekvienas vaikas rastų tai, kas jį domintų bei padėtų augti ir mokytis. Kad būtų paprasčiau, susipažinkime, į kokius pagrindinius tipus yra skirstomi žaislai vaikams bei kuo jie pasižymi.

Kūdikių žaislai – įrankis atrasti ir po truputį pažinti juos supantį pasaulį

Kūdikių žaislai padeda lavinti pažintinius, socialinius bei emocinius įgūdžius. Barškučiai, kramtukai ir minkšti žaislai suteikia galimybę kūdikiui tyrinėti savo jusles ir lavinti smulkiąją motoriką. Kūdikiams augant, kaladėlės, piramidės su žiedais ir įvairūs rūšiuotuvai moko spręsti problemas, koordinuoti rankų ir akių judesius. Pliušiniai žaislai, lėlės  skatina vaizduotę ir socialinę-emocinę raidą, nes kūdikiai po truputį ima suprasti bendravimą. Taip pat pačių mažiausių itin mėgstami yra ir muzikiniai žaislai, kadangi jie stimuliuoja kūdikio pojūčius, teigiamai juos veikia: gali nuraminti, gerina atmintį ir kalbos raidą. Skirtingi žaislai jiems leidžia susipažinti su įvairiomis tekstūromis, garsais ir spalvomis, o tai prisideda prie bendro pažintinio vystymosi. Taigi, kūdikių žaislai, nuo 1 metų ir net jaunesniems, nėra tik pramoga. Tai – priemonė kūdikiams tyrinėti ir po truputį pažinti juos supantį pasaulį. 

Puzlės visiems amžiams  - rinkitės ją pagal vaiko raidos etapą

Dėlionės yra puikios mokomosios priemonės, padedančios vaikams lavinti įvairius įgūdžius, tarp kurių problemų sprendimas, erdvinis mąstymas, rankų ir akių koordinacija bei smulkioji motorika. Visgi, kadangi puzlių pasirinkimas yra labai didelis, svarbu įsigyti ją tokią, kuri atitiktų vaiko raidos etapą. Ji turėtų kelti vaikui tam tikrą iššūkį, tačiau taip pat ir būti įveikiama. Mažesniems vaikams, nuo 2 metų iki 4 metų, idealiai tinka puzlės, sudarytos iš mažesnio detalių skaičiaus ir iš didesnių dalių. Vaikams augant ir tobulėjant, galima pradėti statyti daugiau detalių turinčias dėliones, sudėtingesnio dizaino, kad jos taptų didesniu iššūkiu jiems. 

Be to, renkant dėliones, rekomenduojama atsižvelgti į vaiko interesus, kad jis būtų užimtas ir motyvuotas ją surinkti. Dėlionių dizainai yra patys įvairiausi – nuo gyvūnų ir transporto priemonių iki kraštovaizdžių ir žymių lankytinų vietų, todėl galima rinktis iš daugybės variantų. 

Parinkę vaiko raidos etapui geriausiai tinkančią dėlionę, padėsite jam gauti kuo daugiau naudos ir išsiugdyti svarbius įgūdžius, kurie pravers visą gyvenimą. 

Tegul mokymasis būna įdomus – lavinamieji, edukaciniai žaidimai

Lavinamieji, edukaciniai žaislai yra vienas iš būdų, kaip galima mokymąsi paversti įdomiu ir įtraukiančiu įvairaus amžiaus vaikams. Suteikdami praktinių žinių ir galimybę tyrinėti, šie žaislai gali vaikams padėti ugdyti kritinio mąstymo įgūdžius, gebėjimą spręsti problemas ir kūrybiškumą. Mokomieji žaislai gali būti įvairūs – nuo kaladėlių iki sudėtingų konstruktorių bei mokslinių rinkinių. Svarbiausia pasirinkti tokius, kurie atitiktų vaikų interesus ir raidos etapą, kad būtų įdomūs žaislai vaikams. 

Be to, šie žaislai vaikams leidžia mokytis savu tempu ir tyrinėti įvairius dalykus bei sąvokas saugioje aplinkoje. Įtraukdami lavinamuosius žaislus į vaiko žaidimų laiką, tėvai už tai ateityje sau tikrai padėkos, kadangi taip yra ugdoma meilė mokymuisi ir skatinamas domėjimasis supančiu pasauliu. 

Kūrybiniai rinkiniai vaikams – būdas skatinti vaikų vaizduotę ir saviraišką

Kūrybiniai rinkiniai suteikia galimybę vaikams išreikšti save ir išlaisvinti savo vaizduotę. Šie rinkiniai gali būti įvairūs – nuo tapybos ir piešimo rinkinių iki rankdarbių bei papuošalų gaminimo reikmenų. Tokie kūrybiniai žaislai padeda lavinti smulkiąją motoriką, akių ir rankų koordinaciją, gebėjimą spręsti problemas, nes vaikai mokosi dirbti su įvairiomis medžiagomis ir vykdyti pateiktus nurodymus, instrukciją. Jų pagalba mažyliai gali eksperimentuoti su skirtingomis spalvomis, tekstūromis ir formomis. Tiesa, kadangi šiuose rinkiniuose neretai galima rasti smulkių detalių, jie dažniausiai yra rekomenduojami nuo 3 metų amžiaus. 

Kai tėvai savo vaikui nuperka kūrybinį rinkinį, jie užtikrina ne tik smagų laiką jam, bet ir prisideda prie suvokimo, jog menas yra vertybė, formavimo. Užsiimdami rankų darbu, kurdami įvairius meno kūrinius bei matydami realų gaunamą rezultatą, vaikai įgauna daugiau pasitikėjimo savimi. 

Priemonė, padėsianti atsipalaiduoti – deimantinės mozaikos

Jei galvojate, kokie užsiėmimai šiuo metu yra populiariausi tarp vaikų, nuo 6 metų amžiaus, vienas iš jų neabejotinai yra deimantinės mozaikos. Ši meno forma apima mažų deimantinių karoliukų klijavimą ant drobės, taip sukuriant gražų, blizgantį paveikslą. Deimantinės mozaikos gali būti įvairių dizainų – nuo mielų gyvūnų iki animacinių filmų personažų, todėl vaikai gali pasirinki savo pomėgius ir asmenybę geriausiai atspindintį paveikslėlį. Šios mozaikos kūrimo procesas reikalauja kantrybės ir atidumo detalėms, o tai gali gerinti vaikų dėmesį ir koncentraciją. Tai – pomėgis, kuris gali padėti vaikams atsipalaiduoti ir sumažinti stresą. Be to, galutinė deimantinė mozaika yra nuostabus meno kūrinys, kuriuo vaikai gali didžiuotis ir eksponuoti savo kambaryje!

Spalvingi kūriniai ir neribotos modelino galimybės

Modelinas yra universali medžiaga, suteikianti begalę kūrybinės išraiškos galimybių. Naudodami ryškias ir gyvybingas jo spalvas, vaikai gali kurti bet ką – nuo gyvūnų iki mašinų ar net žmogaus figūrėlių. Dėl minkštos ir lanksčios modelino tekstūros mažieji gali lengvai jį formuoti, taip lavindami savo smulkiąją motoriką ir rankų bei akių koordinaciją. Ši priemonė nekelia netvarkos ir yra lengvai valoma, todėl ją mielai renkasi ir tėvai, ir mokytojai. Spalvingų kūrinių, kuriuos galima sukurti iš modelino, skaičių riboja tik vaiko vaizduotė, todėl ši medžiaga puikiai papildys bet kurio mažylio dailės reikmenis. Taigi, tai puikus pasirinkimas ir mergaičių, ir berniukų žaislų papildymui.

Vaikiški dažai veidui – spalvos vakarėliams ir žaidimams

Vaikiški dažai veidui yra populiarus būdas, kaip galima suteikti papildomų spalvų ir linksmybių vaikų šventėms ar žaidimams. Jų būna pačių įvairiausių spalvų, todėl vaikai gali nesunkiai išreikšti savo kūrybiškumą ir vaizduotę. Pasitelkę dažus ant veido, vaikai virsta mėgstamais personažais, gyvūnais ar superherojais. Tokie vaikiški vaidmenų žaidimai skatina bendravimą, todėl gali būti puikus pasirinkimas teminiams vakarėliams, karnavalams ar net mokyklos renginiams. Veido dažai suteikia progą vaikams parodyti savo unikalią asmenybę. 

Visgi, renkantis, kurie dažai veidui geriausiai tiktų jums, labai svarbu, jog jie būtų kokybiški ir netoksiški. Tokiu būdu pavyks užtikrinti saugumą ir išvengti įvairių alerginių odos reakcijų. Mūsų asortimente kruopščiai atrinktos tik saugios naudojimui priemonės.

Spalvų terapija vaikams – tapyba pagal skaičius

Tapyba pagal skaičius yra puiki veikla tiek mergaitėms, tiek berniukams, prisidedanti prie emocinės gerovės ir mažinanti stresą. Šie rinkiniai yra sudaryti iš įvairių paveikslėlių kontūrų. Kiekviena kontūro dalis turi skaičių, kuris reiškia tam tikrą spalvą. Nuspalvinus visas dalis reikalingomis spalvomis, gaunamas gražus, žaismingas paveikslas, kurį vėliau galima pasikabinti norimoje vietoje. Šis tapymo būdas padeda vaikams sutelkti mintis ir susikaupti ties užduotimi. Be to, tokia spalvų terapija teigiamai veikia vaiko nuotaiką ir bendrą emocinę būseną.  

Žaislai vaikams internetu

Jei norite pradžiuginti savo atžalą kokiu nors žaislu, Dolovija internetinė parduotuvė gali būti puiki vieta jam įsigyti. Pirkti internetu – paprasta, greita ir patogu. Čia rasite be galo platų žaislų vaikams asortimentą, tarp kurių kūdikių žaislai, dėlionės, lavinamieji, edukaciniai žaidimai, kūrybiniai rinkiniai ir daugybė kitų. Stengiamės, jog visi produktai, esantys asortimente, būtų kokybiški ir pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kad būtų saugūs ir nekeltų vaikui pavojaus. Nepriklausomai nuo to, ar jūsų atžalą domina išmanūs žaidimai ar deimantinės mozaikos, čia tikrai kiekvienas ras savo norus geriausiai atspindintį žaislą.

Mums rūpi, jog kiekvieno kliento apsipirkimo patirtis būtų kuo geresnė, todėl žaislus siūlome labai gera kaina, dažnai net pigiau nei kitur. Tad, nieko nelaukite ir pasižvalgykite mūsų kataloge! Čia rasite žaislus mergaitėms, berniukams bei kūdikiams.