Dekoratyvinės plunksnos 

Prekių kiekis: 31

Dekoratyvinės plunksnos tikrai suteiks egzotikos ir originalumo rankdarbiams, gėlių puokštei, interjerui, aksesuarams ar kt. Rinkitės mūsų pasiūloje: nuo vienspalvių iki spalvotų, nuo mažų iki didelių.

Kam naudojamos spalvotos dekoratyvinės plunksnos?

Dekoratyvinės plunksnos atrodo labai žavingai, jos stebina spalvų ir kitų dizaino ypatumų įvairove, todėl nesunku nuspėti, kad idealiai tinka įvairiems dekoratyviniams elementas. Pirmiausia, jos labai dažnai naudojamos rankdarbiams. Atrodo itin dekoratyviai, leidžia kurti patinkančius spalvinius akcentus, taip pat lengvai priklijuojamos ar kitaip pritvirtinamos.

Dirbtinės ar natūralios plunksnos naudojamos ir papuošalams, pavyzdžiui, gana dažnas pasirinkimas – auskarams, kaklo papuošalui. Tokie aksesuarai labai tinka prie solidžių, prabangių, išskirtinių įvaizdžių.

Floristika yra dar viena sritis, kurioje vietą atranda dekoratyvinės plunksnos. Jas įkomponuokite tarp gyvų arba džiovintų gėlių ir kurkite tikrai įstabius, drąsius, netikėtus derinius.

Paukščių plunksnos gali įsikurti ir interjere, kaip originalus dekoro elementas. Tiesa, plunksnas pagal jų dizainą, o ypač spalvą, derinkite prie patalpoje vyraujančios spalvų paletės.

Kokias plunksnas rankdarbiams galite išsirinkti mūsų asortimente?

Dekoratyvinės plunksnos

Mūsų e. parduotuvės pasiūloje rasite didelį dekoratyvinių plunksnų pasirinkimą. Pirmiausia neabejotinai į akis kris spalvos. Išsirinksite sau tinkamus produktus, jei domina baltos, raudonos, rožinės, geltonos, mėlynos, kreminės, turkio spalvos, juodos ar kitokios. Pakuotėje gali būti visos vienos spalvos plunksnos arba spalvotos, todėl rinkitės tai, kad geriausiai tiks jūsų idėjai įgyvendinti. Mažos, maždaug 5–12 cm ilgio plunksnos, yra supakuotos po 10 g. Taip pat galite rinktis ir dideles kalakuto plunksnas. Pastarųjų ilgis siekia 15 cm, visos yra vienodo dydžio, o pakuotėje tokių rasite 5 vienetus.

Natūralios plunksnos - kurapkos, anties, žąsies

Ieškantiems šio to natūralaus ir drauge itin solidžiai atrodančio, labai patiks kurapkos, anties, žąsies plunksnos. Kurapkų plunksnų pasirinkimas nemažas pagal dydį: rankdarbiams puikiai tiks mažyčių 5–7 cm plunksnų pluoštai, o floristikoje, papuošalams, aksesuarų gamybai labai pasiteisins 5–12 ar net 18–20 cm ilgio plunksnas. Jei domina anties plunksnos, tai jų irgi yra keli skirtingi dydžiai, todėl nustatykite savo prioritetus ir išsirinksite tinkamiausius gaminius.

Dekoratyvinės plunksnos internetu už ypač gerą kainą

Pirkti internetu labai patogu, greita, taip perkant jūsų neriboja nei laikas, nei strateginė vieta. Negana to, pirkti e. parduotuvėse dažnu atveju yra pigiau. Mūsų pasiūloje taip pat labai patrauklia kaina išsirinksite dekoratyvines plunksnas savo rankdarbiams, dekoro detalėms, interjero akcentams, puokštėms, aksesuarams ar kt.

Plunksnų kainos prasideda vos nuo 2–3 eurų už 10 g pakuotę. Brangiausios šioje kategorijoje yra anties plunksnos, kur mažesnių 10 g pakuotė kainuoja beveik keturis eurus, o 5 gramų didelių plunksnų pakuotė – 4–5 eurus.

Spalvotas dekoratyvines plunksnas iš „Dolovijos“ asortimento galite atsiimti mūsų parduotuvėje Vilniuje arba pristatysime jums patogiu adresu.