Trys ??? žaidimas MULTI SPY 8+

1KS665258

11,20 €/vnt. **su pvm

  • Detektyvo įrankis sėkmingam ryžtui.
  • Jaudinantis įtaisas visiems jauniems detektyvams.
  • Berniukams ir mergaitėms nuo 8 metų
  • Ideali dovana vaikų gimtadienio šventei.

Naudojimo intrukcija: 

Slaptas skyrius ir laidas
Po paskutiniuoju disku rasite slaptą skyrių. Norėdami jį atidaryti, turite išskleisti didinamąjį stiklą ir veidrodį. Taip pat galite nešioti prietaisą ant riešo, jei tuo tarpu jums reikia laisvų rankų. Nenešiokite prietaiso ant kaklo!
Didinamasis stiklas ir pincetas
Didinamasis stiklas yra viena iš svarbiausių pagalbinių priemonių, kurią detektyvas visada turi turėti su savimi. Įsitikinkite, kad objektyvas nėra subraižytas. Saugokite didinamąjį stiklą nuo tiesioginių saulės spindulių - gaisro pavojus! Nežiūrėkite į saulę naudodamiesi didinamuoju stiklu arba neuždengdami akių, galite apakti! Norėdami surinkti įkalčius, jums reikės poros pinceto. Galite juos naudoti, kad surinktumėte įrodymus, neužteršdami jų pirštų atspaudais. Norėdami paimti mėginius iš batų, naudokite plačią pinceto kraštą, pavyzdžiui, nubraukdami žemę ar smėlį nuo batų, drabužių ar kitų drabužių kulnų.
Gylio matuoklis ir liniuotė
Kiek gili yra įkalčio įtrauka? Kaip plati įtrauka? Tai galite sužinoti naudodamiesi milimetro skale ant mažo, išsiskleidžiančio strypo.
Šifravimo kodas ir Morzės abėcėlė
Jei kiti jūsų laiškai nėra skirti skaityti, turite juos užšifruoti. Iš anksto susitarkite su savo partneriu, kaip norite nustatyti diskus. Pavyzdžiui, raudonas vidinio žiedo A išorinio žiedo D taške. Dabar suraskite visas savo teksto raides ant išorinio žiedo ir užrašykite raudoną raidę priešais ją. Jūsų draugas iššifruodamas pranešimą elgiasi visiškai priešingai. Iškirpkite 1,5 cm pločio ir bet kokio ilgio popieriaus juostelę. Stumkite jį per įrenginį po šifro disku. Dabar stebėjimo lange galite užrašyti pranešimą tiesiai prie įrenginio. Išskleiskite apvalų diską. Morzės kodas padės jums suteikti šviesos signalus ar fetiškus simbolius.
Kompasas ir saulės laikrodis
Persekiojimo metu galite naudoti kompasą, kad rastumėte kelią ir sužinotumėte, kuria kryptimi saulė tekėjo konkrečiu nusikaltimo metu. Raudona kompaso adata visada nukreipta į šiaurę. Laikykite prietaisą rankoje ir vis sukite, kol raudona adata rodo į N. Dabar galite perskaityti kitas kardinalias instrukcijas. Pakreipkite gnomoną (trikampę burę) į viršų. Kad galėtumėte perskaityti laiką, nuožulnioji jūsų gnomono pusė turi būti nukreipta į pietus. Laikykite „Multi-Spy“ rankoje, kad ji būtų lygi. Šešėlis parodo laiką. Nepastebimas stebėjimas Išskleiskite diską su veidrodžiu. Dabar veidrodyje galite pamatyti viską, kas vyksta už jūsų.

Kiekvienoje pakuotėje yra originali gamintojo instrukcija su iliustracijomis. 

Gamintojas: KOSMOS, Vokietija.